“lifecoach

Natuurgerichte therapie, Counseling en Advies
Als natuurgericht therapeute werk ik met de vijf natuurgerichte principes zoals energie, prikkeloverdracht, drainage, voeding en psyche. In mijn gesprekken integreer ik spiritualiteit en psychologie voor heling en genezing van body, mind en soul.

Therapie op basis van Oosterse geneeskunde

In de Oosterse geneeskunde gaat het over voorkomen en verminderen van klachten en ziektes. Bij Lifecoachxperience geef ik therapie en heling op het Innerlijke kind en onverwerkte emoties door lichaam, geest en ziel met elkaar te verbinden. De behandelingen zijn gebasseerd op de Westerse psychologie, Chakra psychologie, Vedische astrologie en Chinese geneeskunde. Gekeken wordt naar de disbalans van de energiebanen, orgaan energieen en de chakra's en hoe deze geheeld kunnen worden om uiteindelijk ook tot je levensmissie te komen. Dat is waar je ziel naar verlangt en jij door heelt.

Klachten en consult


Wanneer de energie in ons systeem verstoord is kan dit leiden tot klachten en ziektes als burn out, (winter)depressies, woede aanvallen, diabetes, hartritme stoornissen en nog veel meer. Tijdens de behandelingen komen we blokkades tegen van jouw lichaam en geest. Deze gaan we opheffen door jouw manier van denken en handelen om te buigen. Vanuit de reguliere geneeskunde is het nog moeilijk voor te stellen dat je lichamelijk klachten kunt verminderen met eeuwen oude methodes. In de praktijk zien we wezenlijke veranderingen bij clienten . Bekijk de klachten

Veranderen is doen!

Warme groet,
Raishrie

Blog

image
Zomer en het Vuur element
Te weinig energie, langdurig moe en geen levenslust? Dan is waarschijnlijk je Vuur-energie uit balans en ben je leeg en op.
image
Meer energie met de vijf elementen
Meer energie met de vijf elementen. Zij gaat ervanuit dat we alles in ons hebben om ons zelf te genezen
image
Boodschappen van het Universum
Vraag jij je ook al langere tijd af welk pad jij zou mogen bewandelen en wat jij hier te doen hebt? Denk je de laatste tijd meer na over wat jij nou echt wilt in het leven en wat jouw levensmissie of levensdoel is?

~ Be the change you want to see in this World ~
Ghandi

~ The importance of a room is not the walls, but the empty space and what is going on in it. ~
Palden Jenkins

~ Je huis mag gevuld worden met veel aandacht en liefde, dan houd je vanzelf minder materie over. ~

~ Je huis mag gevuld worden met veel aandacht en liefde, dan houd je vanzelf minder materie over. ~

 

Raishrie Gajadin

M: 06-81 88 73 48

E: lifecoachxperience@gmail.com

KvK-nummer  75696681

Lid BATC BR-02975

Nieuwsbrief