Energetisch leven

Rust, ruimte en energie

“lifecoach

Energetische therapie, Coaching en Advies
In mijn praktijk zijn de gesprekstherapieën, coaching en advies gebaseerd op gedachtes en methodes uit de Chinese geneeskunde. En bedoeld om naar de oorzaak van je klachten te kijken die vaak uit de kindertijd voortkomen en die onbewust voor pijn, verdriet en boosheid zorgen en zich uiten in prive, werk en het sociale leven. Ik kijk samen met jou wat er nodig is om die blokkades te verminderen, te verlichten of volledig op te heffen.

Lichaam en geest gezond met de vijf elementen

In de oosterse geneeskunde gaat het over voorkomen en verminderen van klachten en ziektes. En bij Lifecoachxperience geef ik Energetische gesprekstherapie hierbij kunnen oude pijnpunten uit de kindertijd naar boven komen en opengehaalde "wonden" moeten verzorgd worden en dat doe ik met de vijf elementen, meridianen massages, Reiki, meditaties en oefeningen uit de Chinese geneeskunde die de organen stimuleren om het lichaam beter te laten functioneren. De reden dat deze methode effectief is gebleken heeft onder andere te maken met het feit dat het eenvoudig en makkelijk toe te passen is.

Klachten en consult


Wanneer de energie van ons systeem verstoord is kan dit leiden tot klachten en ziektes. Mijn behandelingen zoeken de disbalans op tussen jouw lichaam en geest om deze weer te herstellen door verandering in leefstijl en denkwijze. Energetische voeding, meditatie en oefeningen zijn hier onderdeel van. Bekijk de klachten

Veranderen is doen!

Warme groet,
Raishrie

Blog

image
Ga jij jezelf vinden?
Als je net denkt dat je jezelf kent en het allemaal op een rij hebt dan komt het volgende.
image
De wereld aan je voeten
De lente is één van de mooiste seizoenen van het jaar. Alles begint te groeien en te bloeien en de knoppen ontvouwen zich. Lente is fris en betekent vernieuwing: vernieuwing van stappen die we gaan zetten.
image
Chinees Nieuwjaar met de Vuur Haan
Tips om het ongeluk af te wenden en om het geluk een zetje te geven.

~ Be the change you want to see in this World ~
Ghandi

~ The importance of a room is not the walls, but the empty space and what is going on in it. ~
Palden Jenkins

~ Je huis mag gevuld worden met veel aandacht en liefde, dan houd je vanzelf minder materie over. ~

~ Je huis mag gevuld worden met veel aandacht en liefde, dan houd je vanzelf minder materie over. ~

 

Raishrie Gajadin

M: 06-81 88 73 48

E: info@lifecoachxperience.nl

Nieuwsbrief