“lifecoach

Natuurgerichte therapie, Counseling en Advies
Als natuurgericht therapeut werk ik met de vijf natuurgerichte principes zoals energie, prikkeloverdracht, drainage, voeding en psyche. In mijn gesprekken integreer ik spiritualiteit en psychologie voor heling en genezing van body, mind en soul. Daar merk jij in eerste instantie niets van want het ontstaat als vanzelf. .

Therapie op basis van Oosterse geneeskunde

In de Oosterse geneeskunde gaat het over voorkomen en verminderen van klachten en ziektes. Bij Lifecoachxperience geef ik therapie gebaseerd op het Innerlijke kind en hoe je kunt helen en genezen op een natuurlijk manier met o.a. de Oosterse geneeskunde.

Klachten en consult


Wanneer de energie in ons systeem verstoord is kan dit leiden tot klachten en ziektes als burn out, (winter)depressies, woede aanvallen, diabetes, hartritme stoornissen en nog veel meer. Tijdens de behandelingen komen we blokkades tegen van jouw lichaam en geest. Deze gaan we opheffen door jouw manier van denken en handelen om te buigen. Vanuit de reguliere geneeskunde is het nog moeilijk voor te stellen dat je lichamelijk klachten kunt verminderen met eeuwen methodes. In mijn praktijk zie ik wezenlijke veranderingen bij mijn clienten . Bekijk de klachten

Veranderen is doen!

Warme groet,
Raishrie

Blog

image
"Ik mag kind zijn"
Ik ben tien jaar en ik mag kind zijn en dat betekent voor mij
image
Zielsconnecties, levenslessen en nog veel meer..
In deze reeks van dertien waarvan 12 levenslessen, neem ik jullie mee op reis om meer inzicht te geven over de ziel, zielsconnecties en onze levenslessen.
image
De 5 Kind conclusies
In haar boek De 5 Kindconclusies zijn er vijf profielen die Lisette Schuitemaker beschrijft met bijbehorende steeds terugkerende gedachtes.

~ Be the change you want to see in this World ~
Ghandi

~ The importance of a room is not the walls, but the empty space and what is going on in it. ~
Palden Jenkins

~ Je huis mag gevuld worden met veel aandacht en liefde, dan houd je vanzelf minder materie over. ~

~ Je huis mag gevuld worden met veel aandacht en liefde, dan houd je vanzelf minder materie over. ~

 

Raishrie Gajadin

M: 06-81 88 73 48

E: lifecoachxperience@gmail.com

KvK-nummer  75696681

Lid BATC BR-02975

Nieuwsbrief