Blog

image
Ga jij jezelf vinden?
Als je net denkt dat je jezelf kent en het allemaal op een rij hebt dan komt het volgende. Al die vragen over jezelf, je gezin,zingeving en jouw verlangen om nog meer uit het leven te halen. Rond je veertigste wil je gaan uitvinden wie je bent en wat je eigenlijk wil in het leven.
image
De wereld aan je voeten
De lente is één van de mooiste seizoenen van het jaar. Alles begint te groeien en te bloeien en de knoppen ontvouwen zich. Lente is fris en betekent vernieuwing: vernieuwing van stappen die we gaan zetten.
image
Chinees Nieuwjaar met de Vuur Haan
Zaterdag 28 januari begint het nieuwe jaar bij de Chinezen. Wat gaat het jaar van de Vuur Haan ons brengen? Hieronder vind je tips om het ongeluk af te wenden en om het geluk een zetje te geven.
Ben jij bereid om je leven drastisch om te gooien en een transformatie te ondergaan?
Ik help mensen die bereid zijn om hun leven om te gooien en de oorzaak van lichamelijke en geestelijke klachten willen begrijpen. Door gesprekken te hebben over jouw leven en je leefstijl en de oorzaak van je klachten inzichtelijk te maken kunnen we deze effectief en snel aanpakken waardoor rust en ruimte ontstaat in je lijf en geest.

Hoe?
-Anamnese -In 3 tot 5 sessies klachten aanpakken -Evaluatie

Wanneer?
  • Voor mensen met ouders die psychische klachten hebben
  • Voor mensen met zware psychische belasting
  • Voor hoger management met mentale overbelasting
  • Bij stress
  • Bij burn- out
  • Bij allergieen

Door samen met jou te kijken naar wat er op lichamelijk, mentaal en geestelijk niveau gezegd wordt, gaan we de blokkades opheffen en kijken we wat er nodig is om deze drie niveau's goed samen te laten werken.

Veranderen is doen!

Warme groet,
Raishrie

~ Be the change you want to see in this World ~
Ghandi

~ The importance of a room is not the walls, but the empty space and what is going on in it. ~
Palden Jenkins

~ Je huis mag gevuld worden met veel aandacht en liefde, dan houd je vanzelf minder materie over. ~

Nieuwsbrief